Ny design

Den:2010-02-28 Kl:@ 23:50:21 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Som ni ser har jag ändrat om färgerna och designen på bloggen. Nu går det mesta i rosa, hihi.
Rosa är en söt färg som jag blir glad av, och dessutom går vi mot ljusare tider så blått kändes så kallt! :)

Har suttit och pillat på designen hela kvällen, men misslyckades totalt med att göra en meny under headern. Det tog sin tid att återställa sedan om man säger så, det var ganska surt..
Men man lär sig av sina misstag, vilket jag i det här fallet ska se till att göra en backup på min stilmall m.m innan jag trixar med koder hit och dit.

Ni kan förvänta er att det dyker upp lite nya grejer i designväg framöver! Men naturligtvis beror ju det på om jag lyckas den här gången. ;)

Nej nu är det nog bedtime för min del.
Godnatt

/S

sista dagen i februari

Den:2010-02-28 Kl:@ 16:30:58 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Tjenixen.

Gårdagens kväll spenderades hemma hos Anna, vi gick till flygis och hyrde filmen American Pie - book of love. Rolig film!
Komedier är såå kul att kolla på, någon mer som tycker det?
Sedan kollade vi på Baltic Storm som Anna hade hemma, det var typ en story om hur händelsen till Estonia var.

Idag har jag lämnat tillbaka filmen på flygis, och usch vad blött det är ute! Kan det inte bara bli några minusgrader igen så man slipper denna blaska ute!?
Kollade även på tapeter med pappa, men det verkar inte bli något.. Mamma vill ju helst flytta härifrån så varför lägga ner massa jobb då? Men det har hon ju sagt i flera år..
Jag blir så jävla less när hon säger så. Hur jävla kul är det att ha haft samma fula äckliga tapet i 14 år!!? Dessutom har jag förstört den med flit på vissa ställen för att de ska tapetsera om någon gång, men det verkade inte hjälpa.. Jag är inte så smart, nej.

Imorgon ska i alla fall Erika komma hit! :) Vi ska gå ner på stan och fika, och spela Wii. Hon ville nämligen ha revansch sen sist. Tror ni hon lyckas? Jag är lite ringrostig för jag har inte spelat på ett antal veckor, så hon har nog en chans ;)

Hm, jag måste köpa ett nytt och större minneskort till kameran innan jag ska till Tyskland. Det är så mycket jag vill ha just nu, men pengar är det desto mindre med.

/S

Mobiltips

Den:2010-02-27 Kl:@ 17:22:23 | ---> Tips | Kommentarer: 0
Jag har hittat en jättebra sida där man kan ladda ner teman, bakgrundsbilder, ringsingnaler till sin mobil (tror nästan alla modeller på mobiler finns också) och dessutom är det gratis!

Sidan är: http://www.zedge.net


/S

snön som föll, smälter numera utanför mitt fönster

Den:2010-02-27 Kl:@ 17:00:33 | ---> Vinter | Kommentarer: 0




/S


Den:2010-02-26 Kl:@ 19:55:12 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Äntligen fredag, äntligen lov. 


                     


mycket man planerar, men lite man genomför

Den:2010-02-25 Kl:@ 21:13:18 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 1
Den här veckan har bara susat förbi, det är fredag imorgon och sedan loooooov! Satan vad skönt.
Något jag hoppas kunna göra på lovet är att tapetsera om mitt rum, har haft samma tapet sen jag flyttade hit. Sådär drygt 12 år om inte mer (?) .... Har tjatat och tjatat på pappa i flera år, men han har ju aldrig tid. Men nästa vecka har han tagit ledigt så då ska jag nog tvinga honom att se till att hjälpa mig med det :)

Sedan har jag ju en hel del plugg som måste göras klart också som jag tänkt göra på lovet.. Men man vet ju hur det brukar gå när man säger att man ska plugga på lovet, så sitter man där sista dagen och gör allt i panik. Jag lär göra samma sak den här gången med.

Igår hade jag min anställningsintervju och det gick bara bra! Hon som intervjuade mig kände igen mig och frågade hur det var med min mormor och allt (haha), och då släppte nervositeten. Nu får man hoppas på det bästa helt enkelt.

Ikväll har jag tagit mig tid och övningskört i vårt vinterväglag. Var väldigt länge sen jag körde, måste varit i början av december då det var lite halt och så. Lite roligt att köra när det är lite sladdigt och så, testa på nya utmaningar liksom.

Baibai

/S

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det systers födelsedag

Den:2010-02-22 Kl:@ 22:36:18 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 2
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år! ....

Grattis på födelsedagen Sofie, idag blir du tonåring! ♥    :)

/S

min värld är täckt av snö

Den:2010-02-20 Kl:@ 23:29:51 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 1
Idag har jag inte direkt försökt tagit mig ut, kände att jag helst stannade inne när termometern visade -15 grader och det har yrt snö hela dagen. Har istället pluggat körkortsboken i stort sätt halva dagen åtminstone, har andra provet på kursen inför körkortet på onsdag. Hoppas det bara går lika bra som på förra för jag orkar verkligen inte göra någon kompleteringsuppgift. Åh vad jag vill ha körkort, NU!

Åjuste, idag är det exakt 8 månader tills jag fyller 18. Jag längtar! 

/S 

Den:2010-02-19 Kl:@ 21:02:35 | ---> Djur | Kommentarer: 0

Hittade lite gamla bilder som jag redigerade om lite. Blev inte helt nöjd med den understa menmen.


Praktiken - check!

Den:2010-02-19 Kl:@ 17:34:04 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 1

Nu är praktiken för denna gång gjorde och jag har lärt mig jättemycket nytt! Det har varit ganska roligt att varit på banken och sett hur att gått till, jag trodde verkligen inte att det fanns så mycket olika avdelningar och att det var så många som jobbade där.

Idag fick jag ett glädjande samtal, om en anställningsintervju. Jag är väldigt nervös inför den kan jag ju medge. Men hoppas det kommer gå finfint!

Jag har inte hunnit fota på länge vilket är lite synd, och i helgen ska det bli snöstorm så det blir nog inget fotande utomhus för den delen heller. Hm, jag ska nog hitta på att fota något i alla fall.

/S


min dag idag - SANDRA

Den:2010-02-17 Kl:@ 22:23:47 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Idag har jag namnsdag som alla andra som heter Sandra och Alexandra, hihi.

Så ett Grattis till mig och Alexandra då (och naturligtvis alla andra som heter detsamma!) :)

Yrkesorientering dag 1 och 2 på Roslagens Sparbank

Den:2010-02-16 Kl:@ 20:18:22 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Dag 1:
Dagen började med ett möte där min handledare presenterade Roslagens Sparbank som företag och bankens historia m.m. Sedan fick jag och resten av praktikanterna gå på rundvandring på banken, och hjälp vad stort det var! Jag skulle lätt kunna gå vilse här.. Hehe.

Efter det var det lunchdags och när vi kom tillbaka efter lunchen runt 13-tiden fick jag sitta med på telefonbanken och lyssna på när människor ringde det och ville ha hjälp med olika saker eller hade funderingar. Trodde första det skulle vara jättetråkigt men det var väldigt roligt att lyssna på människor som ringde som ringde och hade problem, men hjälp vad mycket man måste hålla reda på hela tiden och så blir man avbruten av att det ringer stup i ett.  

Dag 2: 
Min dag har spenderats på företagsavdelningen. Först fick jag vara med ute vid disken på företagsavdelningen dit alla företag kommer om de har mindre problem, undrar om någonting eller bara vill köpa en tjänst. Man kan säga att det är som en ”kundtjänst för företag”.

Efter det fick jag följa med på ett möte med flera chefer och andra personer där de diskuterades lite saker.
Sedan var det lunch som jag åt i skolan tillsammans med Josefin och Alexandra och efter lunchen fick jag sitta med en person som förklarade hur man gör när ett företag vill ta ett lån eller en checkkredit. Efter det fick jag lite information om lantbruk och så eftersom bönder är också företagare, enligt mig var det ganska tråkigt att lyssna på för det tilltalade inte mig direkt.


Då vet ni hur mina senaste dagar sett ut på yo:n! ;)


allt möjligt

Den:2010-02-16 Kl:@ 17:38:36 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Halloj, de senaste dagarna har jag haft praktik som varit spännande! :)
Fast jag berättar mer detaljerat vad jag har gjort osv i nästa inlägg för nu ska jag skriva loggboken innan jag glömmer bort det.
Förresten beställde jag hem lite kläder igår, så nu är jag 576 kr fattigare.. Men här är plaggen iaf! :)



Trevligt med uppdatering av vårkläder! :)

flowers

Den:2010-02-14 Kl:@ 20:10:19 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Slängde ihop en till bild lite snabbt. Nu när jag har lite nya penslar så ska jag fixa en ny header inom en snar framtid har jag bestämt! Den jag har nu är inte direkt så jag vill ha den, bara något för tillfället :)


Alla ♥-dag

Den:2010-02-14 Kl:@ 18:59:33 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0



Ville testa lite nya penslar i photoshop som resulterade att jag gjorde denna bild eftersom det är ju alla hjärtans-dag. Ett bra tema för dagen helt enkelt! :)


Blah Blah Blah

Den:2010-02-14 Kl:@ 17:01:16 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Gårdagens kväll spenderades framför tv'n med Melodifestivalen, godis och popcorn. Jag var heeelt slut efter gårdagens tidiga uppstigning. Jag som skulle träffat Anna ju, men det blev det ju inget av för jag var alldeles för trött! :( 
Förresten kan jag ju delge vilken låt jag tyckte bäst om igår på melodifestivalen och det var Eric Saades låt Manboy, den gillar jag starkt! :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just nu känner jag mig duktig för idag har jag varit ute och åkt skidor hela 5 km!
Men när man säger 5 km känns det inte så långt, men när man säger en halv miiiiil då känns det desto längre. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag har träningsvärk idag för jag har spelat baseball på Wii två dagar i streck ;)



Nejnej, jag är inte alls otränad va? haha. Fast när man har träningsvärk vet man i alla fall att det har tagit något så jag är väl på god väg att få en lite mer tränad kropp.

Den här söndagen känner heller inte som andra söndagar. Det är ingen söndagsångest eftersom man behöver inte gå upp så jättetidigt imorgon och så är det ingen skola. Skönt.
Däremot är jag lite nervös inför praktiken som börjar i morgon, men samtidigt kommer det nog bli roligt!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och slinga håret eller inte.. Har skjutit upp det drygt tre veckor så kanske dags att ta tag i saken nu!
Mitt hår känns ungefär just nu bara "bläääää" och har en ganska tråkig färg. Jag vill ha tillbaka färgen jag hade i somras!
Det behövs livas upp lite! Så jag får ta tag i saken efter middagen helt enkelt :)

/S


winter

Den:2010-02-13 Kl:@ 17:38:28 | ---> Vinter | Kommentarer: 0
Här kommer lite bilderna från när jag och syster var i Kvisthamrabacken i tisdags! :)




(fick egentligen inte ta med en bild på Sofie, men vad kan hon göra åt saken? haha)



early morning

Den:2010-02-13 Kl:@ 16:33:35 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Och så var det lördag igen. Kl. 6.40 steg jag upp imorse trött, sliten och skitig i håret. När jag vaknade insåg jag att jag inte orkade göra något åt håret så slängde i lite torrschampo som är en suverän produkt! 
Sedan käkade jag en god frukost med färska frallor som är enligt mig de godaste mackorna. 
Lite innan 8 mötte jag upp Alice utanför mig och sedan mötte vi upp Josefin.
Nu undrar nu säker varför jag gör allt det här en tidig Lördagmorgon?
Jo därför vi skulle iväg till Folkets Hus och söka sommarjobb på Flygfyren, chansen är dock ganska minimal att jag får ett känns det som efter de räknade med 600 ansökningar iår. Jag har åtminstone försökt.

Innan vi gick hem tog vi en sväng in på H&M och jag köpte mig ett par nya vita typskor eftersom mina gamla som ser exakt likadana ut är i ett för taskigt skick.

Nu ska jag ta och installera Photoshop CS4 som jag nyss införskaffat. :D

/S


Blandad kompott

Den:2010-02-11 Kl:@ 21:47:50 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Idag har det varit distansdag, fast den spenderades i skolan med mina gruppmedlemmar. Nu har vi kommit en bra bit på vägen på vårt temaarbete vilket är riktigt skönt.

När jag sedan gick hem från skolan efter 13-tiden så kom det en bil med regesteringsskylten "NYKTER", det var lite roligt. Lite kul att det är lagligt, men jag tror knappast någon skulle få åka runt med en skylt som det står "ONYKTER" på.

I eftermiddag har jag även förnyat mitt pass så att jag kan åka till Tyskland i slutet av mars! :)
Dock blev jag både missnöjd med bilden och signaturen, haha! Men hur ofta använder man passet liksom, inte ofta för min del iaf :)

Imorgon är sista dagen i skolan, sedan är det praktik i en vecka, fast vi måste kalla den yrkesorienterinng. Det kommer nog bli en rolig vecka tror jag!

/S

Upp och iväg

Den:2010-02-09 Kl:@ 18:16:07 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Jag har varit ganska dålig i helgen på att blogga.. Men jag har ändå inte något att berätta om helgen, det enda jag gjorde var att slappa, slappa och åter igen slappa! :)

Nej nu ska jag och syster iväg till Kvisthamrabacken och åka snowboard och skidor för andra gången i år! :)
Jag har dock sjukt mycket träningsvärk, men vi får väl se hur det går. Men det ska nog gå alldeles utmärkt tror jag. Lär ju bli ganska många åk eftersom backen är så kort, haha. När man var liten tyckte man att den var både lång och brant, förstår inte hur man åkade i den så ofta som jag gjorde då. Det var verkligen varje helg och varje kväll då nästan. Det var på den tiden man inte hade så mycket plugg och kunde välja sin fritid själv. Nu består den mest av plugg och att man bara vill sova när man kommer hem. 

Nu ska jag ut och ha kul och inte göra några vurpor! :)  

/S

...fredagsmys om det så är det sista jag gör

Den:2010-02-05 Kl:@ 17:40:28 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Finally fredag, fast veckan har gått superfort som alla andra veckor och jag är lika död som alla andra fredagar.
Ikväll blir det fredagsmys med godis och chips framför tv'n! Uuuuhm vad skönt! :)

Nu sitter jag och lyssnar på Neverstores senaste album. Allt de gör blir så jävla bra jämt, jag älskar dem!
Nu hoppas jag på att middagen snart är färdig, för jag är väääldigt hungrig!

/S

Bättre sent än aldrig

Den:2010-02-04 Kl:@ 21:58:42 | ---> Vatten | Kommentarer: 0

 


 
 
 
  

/S 


I'm happy

Den:2010-02-04 Kl:@ 20:47:33 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0
Distansdagar är bäst, åtminstone när man spenderar dem hemma som i dag.
Det bästa är att man får sova hur länge man vill, kände jag behövde det så grymt mycket.

Sedan har jag lyckats sälja väldigt många New Body paket också, vilket är great! Fast några fler kommer jag nog att sälja. Snart närmar sig resan till Tyskland också. Den här våren känns det som det kommer hända en väldans massa saker, vilket inte är dåligt på något sätt. :)

Förresten är jag glad nu för Norton har äntligen fixat buggen i sin uppdatering !! Yey.
För drygt en vecka sedan började Norton nämligen säga att den hittade "trojan horse", alltså trodde datorn att Spotify var virus så den tog hela tiden bort det och det gick inte att installera Spotify. Jag blev såklart jävligt förbannad och trodde att det var fel på min dator. Men som tur var det ju inte det. Ni som känner mig vet ju att jag alltid lyckas trassla till det med datorer, hehe ;)

Nu ska jag sätta fart att göra mina ekonomifrågor på temat!

Ciao

/S

Ohno

Den:2010-02-02 Kl:@ 22:21:56 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 0

Nu känner jag mig dålig för jag hann tyvärr inte lägga in bilderna ikväll!
Jag ska nog inte använda ordet lova något mera.

Men jag ska försöka slänga in bilderna imorgon, okej? :)
Guuuuut. Förresten har jag suttit och pratat Denglich hela kvällen, alltså engelska och tyska. Tummen upp.

Ska försöka komma i säng någorlunda bra tid, vilket snart är försent men.. Godnatt!

/S


Get a life

Den:2010-02-02 Kl:@ 18:32:29 | ---> Vardagligt bloggande | Kommentarer: 1

Jag vill till fjällen och åka snowboard och skidor nu.. Det vore underbart! Fast jag får vänta några veckor till dess, åh vad jag längtar. Jag kan ju inte direkt skylla på att jag saknar snön eller så, för det vet vi nog alla att det finns gott om här i Norrtälje! :)

Jag borde egentligen plugga istället för att sitta här och tänka på saker jag ska göra istället för att ta tag i saker jag borde göra, men känner att det kan vänta ett tag. Visserligen brukar jag nästan alltid tänka såhär, och så sitter jag där och pluggar i sista sekund. Jag som hade lovat mig själv att bättra mig.

Inte nog med det så lovar jag massa saker hela tiden, men det är alltid något som kommer i vägen.
Ett exempel är att jag sa att jag skulle lägga upp vattenbilderna igår, har jag gjort det? Nej. Förlåt.
Jag ska lägga in dem när jag ätit middag och pluggat lite! Det ska jag banne mig göra.

/S


RSS 2.0